IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
14:10 | 7 май 2018
Обновен: 17:09 | 5 септември 2024

Дебютант на „Вокил“ грабна злато от ДП по кик бокс

При мъжете Яни Янчев взе бронзовото отличие

По материала работи: Деян Михайлов
Дебютант на „Вокил“ грабна злато от ДП по  кик бокс

На провелото се състезание по кикбокс в Стара Загора в  СК по кикбокс и муай тай „Вокил“ се яви с двама състезатели. Яни Янчев и Антонио Алипиев. И двамата се завърнаха с медали.

 

При мъжете в стил К1 до 67 кг. Яни Янчев взе бронзовото отличие като на полуфинала загуби от представител на СК К2(Пд). 
При момчетата 13-14г. до 74 кг. Антонио Алипиев игра директен финал поради липса на други опоненти и напълно заслужено спечели с отказване на състезателя от СК "Шуменска крепост" и грабна златното отличие. 


"Доволен съм, че на всяко състезание се връщаме със златни отличия – сподели председателят на клуба Галин Димов. - Надявах се да пробием при мъжете в К1, но след като гледах срещата на Яни видях, че имаме пропуски, които ще остраним през лятото. Времето е пред нас и смятам, че ще се справим. Доволен съм, че състезателите в този атрактивен стил на кикбокса са повишили много нивото си и се получават красиви и технически издържани срещи. За Антонио мога да кажа само "Браво" и да се надявам, че ще продължи подготовката си за следващото състезание без да прекъсва през лятото. Той е все още на 14 и му предстоят още много участия".

Коментари

Новини Варна