Варна
fallback
Спорт
14:13 | 30 ноември 2014
Обновен: 05:19 | 23 октомври 2024

Кирил Котев със счупен нос, аут за “Славия”

“Моряците” пътуват за столицата във вторник

По материала работи: Борис Проданов

Капитанът на “Черно море” Кирил Котев е със счупен нос от срещата с “Локомотив” в Пловдив, която завърши 1:1. Информацията потвърди клубният лекар на тима д-р Стефан Петров. Това значи, че футболистът е аут за реванша от 1/8-финалите за “Купа България” срещу “Славия” в сряда в столицата от 13 ч. Дали Котев ще може да влезе в дербитата с “Левски” и ЦСКА от първенството, ще се решава допълнително. Той получи травмата в средата на първото полувреме в мача срещу “смърфовете”, след като се сблъска с вратаря на домакините Йордан Господинов.

Този двубой ще се запомни със скандална липса на организация от страна на “железничарите”. Домакините и агитката на "Лаута" се държаха гаменски по време на срещага. Централният защитник на “Локо” (Пд) Деян Молдованов (той напусна през първото полувреме) след мача дори нахлу на терена и потърси сметка от главния арбитър Станислав Ставров. За това си действие футболистът бе декориран в червено. Охраната през цялото време беше неадекватна и вместо да се намесваше, гледаше отстрани.

Иначе “моряците” ще тренират във Варна и в понеделник. Във вторник отборът пътува за София. Сърцатият бранител Сашо Александров също ще пропусне реванша за Купата, защото е наказан от Дисципа за 3 мача и се чака резултат от обжалването му пред Апелативната комисия на БФС. Аут за “белите” са трайно контузените Бакари, Дани Георгиев и Георги Китанов.

Красимир Николов

Автор на статията:
Борис Проданов
0 коментара