IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
16:22 | 15 ноември 2014
Обновен: 17:44 | 22 октомври 2024

Рутинна победа за младшата възраст на "моряците"

"Черно море" удари с 2:0 като гост "Чавдар" Етрополе

По материала работи: Борис Проданов
Рутинна победа за младшата възраст на "моряците"

Юношите младша възраст на Черно море родени през 1998 г спечелиха с лекота гостуването си на Чавдар с 2:0. Двубоят от 17-ия кръг на Елитната ни футболна група се игра на изкуствения терен в Етрополе , но това не попречи на варненци да поведат в резултата още в 5-ата мин. Точен бе Христо Илиев, като засече с глава добро центриране от статично положение,а след това последваха още няколко пропуска на гостите. В началото на втората част домакините пропиляха най-добрата си ситуация, като топката се разходи по голлинията. Точка на спора в 65-ата мин с дежурното си попадение сложи топреализаторът на моряците Валентин Йосков, след асистенция на другия национал Валери Христов. Наставникът на победителите Калоян Георгиев сподели пред Медийна група "Черно море", че е доволен от успеха, както  и от дебюта на година по малкия вратар Иван Дюлгеров. В следващия 18-ти междинен кръг на 19 ноември варненци , които разделят 4-ото място в класирането ще гостуват на Локомотив Сф.


Черно море 17:Иван Дюлгеров,Христо Илиев,Цанко Иванов, Марин Сираков,Светослав Павлов,Костадин Димитров,Румен Касабов,Валери Христов,Илиан Илиев,Кристиян Събев, Валентин Йосков./Габриел Атанасов,Николай Николаев, Владислав Данчев,Николай Богданов/.


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна