IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
09:09 | 28 октомври 2014
Обновен: 13:18 | 22 октомври 2024

Маслара без играчи за „орлетата"

Треньорът разполага едва с 10 „соколи” за двубоя от 12-ия кръг на "Б" група, който е в неделя от 14,30 ч.

По материала работи: Борис Проданов
Маслара без играчи за „орлетата"

Гостуването на „Спартак 1918” (Варна) на „Пирин” в Благоевград се оказва обречено за наставника Иван Маринов. Маслара разполага едва с 10 „соколи” за двубоя от 12-ия кръг на "Б" група, който е в неделя от 14,30 ч.
Треньорът вече не мисли колко футбол могат да играят възпитаниците му, а „голият” факт, че бройката за мача не достига. Славомир Събков и Пламен Иванов са наказани и спартаклии имат човек по-малко от необходимите 11.
„Опровергавам твърденията, че футболистите в „Спартак 1918” нямат качества. Има играчи, които могат да демонстрират голям футбол, за родните стандарти. Твърдя го напълно отговорно. Това са наблюденията, които натрупах за краткия ми престой във Варна. Друг е въпросът, че ни липсва вариативност”, коментира Маслара.
Той не се съмнява, че гостуването ще е тежко, но иска момчетата да се преборят с проблемите и най-накрая да направят нещо интересно. Маринов мисли за точка и дори за 3, но от страни впечатлението е, че след 11 поражения поред „соколите” могат само да загубят и срещу „орлетата”.
„Соколите” ще тренират до събота по 1 път на ден. В Благоевград ще има 1 занимание преди сблъсъка с „Пирин”.

Коментари

Новини Варна