Варна 18°
fallback
Спорт
15:48 | 27 октомври 2014
Обновен: 15:15 | 23 октомври 2024

„Моряците” с много кадрови проблеми срещу „Славия”

За осминафинала утре от „Купа България” срещу „Славия” групата е 15 футболисти.

По материала работи: Борис Проданов

Сериозни са кадровите проблеми за „Черно море” за осминафинала във вторник от „Купа България” срещу „Славия”. По различни причини Никола Спасов не можеше да разчита за двубоя с „Лудогорец” (0:2) на Георги Божилов, Стефан Станчев, Слави Сталев и Симеон Райков. Квартетът до последно е под въпрос за сблъсъка с „белите”, а „моряците” преди тази среща вече са 15, защото Кирил Котев ще пропусне 1 мач след натрупани жълти картони.

Така ситуацията на „Тича” става още по-сериозна. Трайно контузени са Бакари, Дани Георгиев и Георги Китанов. Евентуално, ако някой от юношите трябва да попълне групата на „Морето” за сблъсъка, то най-вероятният футболист е Мартин Костадинов. Иначе Никола Спасов направи занимание на стадион „Младост”, за да се пази в лошото време тревното покритие на „Тича”. Той събра всички здрави играчи, а след това качи тима на лагер.

Георги Йорданов е определен за главен съдия на мача. Сблъсъкът е във вторник от 14,30 ч. на стадион „Тича”. Негови помощници ще бъдат Илиян Капарашев и Пламен Хинков. За 4-ти арбитър е определен Стефан Павлов. Срещата не е предвидена за телевизионно излъчване и единственият начин почитателите на „Морето” да видят своите любимци е присъствието на „Тича”.

Красимир Николов

Автор на статията:
Борис Проданов
0 коментара