IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
15:48 | 27 октомври 2014
Обновен: 23:53 | 22 октомври 2024

„Моряците” с много кадрови проблеми срещу „Славия”

За осминафинала утре от „Купа България” срещу „Славия” групата е 15 футболисти.

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” с много кадрови проблеми срещу „Славия”

Сериозни са кадровите проблеми за „Черно море” за осминафинала във вторник от „Купа България” срещу „Славия”. По различни причини Никола Спасов не можеше да разчита за двубоя с „Лудогорец” (0:2) на Георги Божилов, Стефан Станчев, Слави Сталев и Симеон Райков. Квартетът до последно е под въпрос за сблъсъка с „белите”, а „моряците” преди тази среща вече са 15, защото Кирил Котев ще пропусне 1 мач след натрупани жълти картони.


Така ситуацията на „Тича” става още по-сериозна. Трайно контузени са Бакари, Дани Георгиев и Георги Китанов. Евентуално, ако някой от юношите трябва да попълне групата на „Морето” за сблъсъка, то най-вероятният футболист е Мартин Костадинов.
Иначе Никола Спасов направи занимание на стадион „Младост”, за да се пази в лошото време тревното покритие на „Тича”. Той събра всички здрави играчи, а след това качи тима на лагер.


Георги Йорданов е определен за главен съдия на мача. Сблъсъкът е във вторник от 14,30 ч. на стадион „Тича”. Негови помощници ще бъдат Илиян Капарашев и Пламен Хинков. За 4-ти арбитър е определен Стефан Павлов.
Срещата не е предвидена за телевизионно излъчване и единственият начин почитателите на „Морето” да видят своите любимци е присъствието на „Тича”.


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна