IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
15:51 | 26 март 2017
Обновен: 15:05 | 29 септември 2024

Открийте разликите между „Красавицата и Звяра“ от 1991 и 2017 г.

Почитатели на приказната история направиха видео сравнение между анимационната лента от 1991 година и филма на Бил Кондън

По материала работи: Пламен Янков
Открийте разликите между „Красавицата и Звяра“ от 1991 и 2017 г.

Почитатели на приказната история “Красавицата и Звяра“ направиха видео сравнение между анимационната лента от 1991 година и филма на Бил Кондън с участието на Ема Уотсън, Люк Еванс и Дан Стивънс.

 

Създателите на лентата от 2017 година обещаха една по-мрачна и реалистична история, която няма да изгуби и частица от магията и очарованието на анимацията. Е, очевидно са се справили, ако съдим по видеото.

 

 

И докато ние сравняваме анимационната и игралната версия, “Красавицата и Звяра“ реализира милиони долари, превръщайки се в още по-голям хит в боксофиса, отколкото се очакваше първоначално. Филмът е най-големият хит за 2017-а досега, най-добрият дебют за семейна лента и се нареди сред 10-те най-доходоносни премиери в историята на киното.

 

Главните роли в "Красавицата и Звяра" са поверени на Ема Уотсън (Бел), Дан Стивънс (Звяра), Люк Евънс (Гастон), Кевин Клайн (Морис – бащата на Бел), Джош Гад (Лафу – дългогодишният приятел на Гастон). Във филма с гласовете си участват и Юън Макгрегър, който дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Каденца, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.

Дарик

 

Четете още Пълна забрана за „Красавицата и Звяра” в Кувейт

Коментари

Новини Варна