IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
11:17 | 24 януари 2017
Обновен: 03:14 | 30 септември 2024

19 фотографии в двойни експозиции показва изложба в Апелативния съд

„Ода за всичко“ е мотото на социалния проект, съвместно със Школа „Дедал“

По материала работи: Юлиян Атанасов
19 фотографии в двойни експозиции показва изложба в Апелативния съд

Анета Иванова – е първият автор, който ще открие със самостоятелна фотографска изложба новото Арт пространство на Школата по изобразително изкуство „Дедал“. Изложбеният салон е специално проектиран и изпълнен в Апелативен съд - Варна, на V етаж в Съдебната палата на площад “Независимост“, съобщиха от пресцентъра на съда. „Ода за всичко“ е мотото на изложбата, която ще представи 19 фотографии на младата авторка, която експериментира с двойни експозиции. Елегантно, ефирно и неуловимо в тях се смесват портрети с различни абстрактни форми.

 

Официалното откриване е на 27 януари, петък от 16,00 часа. Организирането и създаването на постоянна експозиционна площ в Апелативен съд - Варна за презентиране творбите на младите творци от Школа „Дедал“, стана възможно след подписването на Меморандум за партньорство между съда и Школата в началото на декември миналата година. Първият изложбен салон в съдебната институция е поредният социален ангажимент на Апелативен съд - Варна. Това е институционална подкрепа на цялостната дейност на „Дедал“ - школата по изобразително изкуство за талантливи деца и младежи в неравностойно положение, подготвяни безвъзмездно от професионални художници и артисти.

Четете още: Анджела Недялкова: BG секси следата в „Трейнспотинг2“

Коментари

Новини Варна