Варна 10°
fallback
Култура
15:37 | 9 декември 2016
Обновен: 05:44 | 2 октомври 2024

БЧК организира Коледен концерт за социално слаби

Благотворителният празник е под надслов „ЗАЕДНО ЗА КОЛЕДА”

По материала работи: Пламен Янков

Областния Съвет на БЧК - Варна организира традиционен Коледен благотворителен празник под надслов „ЗАЕДНО ЗА КОЛЕДА” на 12.12.2016 г. /понеделник/, от 11.00 ч., в зала „Аула“ на Икономическия университет – Варна.

 

Благотворителното събитие ще се  проведе за 12-та поредна година и е организирано в партньорство с Община Варна, Икономически университет, Дирекция „Социално подпомагане”, фондация   - SOS „Семейства в риск” и СБА АД – Варна.

 

На 600 варненци в уязвимо положение са връчени покани за коледен концерт за духовно и емоционално съпреживяване на коледно-новогодишните празници. Концертът ще бъде изнесен от доброволци – индивидуални и групови изпълнители от Общински детски комплекс Варна, НУИ „Д. Христов“, СУ „Елин Пелин“, танцов клуб при ч-ще „Ас. Златаров“ и др.

На излизане от залата, всеки един от 600-те варненци в уязвимо положение ще получи от доброволците на БЧК - Варна Коледен пакет храни съдържащ продукти от първа необходимост /брашно,ориз, леща, захар, боб, олио, пастет, макарони/ Към всеки пакет СБА АД Варна подарява и пакет кори за баница.   

 

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback