IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
16:51 | 5 октомври 2016
Обновен: 17:52 | 2 октомври 2024

Страстен дует между Брад Пит и Марион Котияр във филм „Съюзени“ (ВИДЕО)

Лентата излиза по кината на 2 декември

По материала работи: Пламен Янков
Страстен дует между Брад Пит и Марион Котияр във филм „Съюзени“ (ВИДЕО)

Бурна реакция, след като британски депутат направи подигравателни коментари за българите на Острова. Оуен Патерсън от управляващата Консервативна партия изрази съмнение, че берачите на ягоди от България и Румъния знаят как да използват мобилен телефон. Страст, шпионски заговори и напрегнат екшън оплитат героите на Брад Пит и Марион Котияр в новия филм „Съюзени“. Режисьор е Робърт Земекис.

 

Филмът разказва историята на шпионина Макс Ватан (Пит), който през 1942 година среща Мариан Бесежу (Котияр) от Френската съпротива по време на смъртоносна мисия в тила на врага в Северна Африка.

 

Двамата отново се срещат в Лондон, а връзката, която започват, виси на косъм, подложена на изпитанията на размирното време, в което се срещат, и на ролята, която заемат в него - и двамата са шпиони.

 

Още в първите кадри изкусителката Котияр подлага на тест героя на Брад Пит. А истината е, че шансовете им да оцелеят, ако останат заедно, са 60:40 в полза на смъртта.

 

Превъзмогнали на пръв поглед пречките пред любовта си и веднъж отдали се на семейно щастие, скоро Макс е съсипан от подозрения към Мариан – каква умела игра играе, какви тайни крие и дали не е изпратена от противниците да го унищожи... Или може би е тест от страна на британското разузнаване?

 

Продуцент на „Съюзени“ е Греъм Кинг.

 

Във филма ще видим още Лизи Каплан, която зрителите са гледали в  „Зрителна измама 2“ и „Интервюто“, както и Матю Гууд, който грае в „Игра на кодове“, „Добрата съпруга” и „Имението Даунтън“.

 

„Съюзени“ излиза в кината на 2 декември.

 

Нова тв

 

Вижте още Първи кадри от новите "Карибски пирати" (ВИДЕО)

Коментари

Новини Варна