IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
16:03 | 20 септември 2016
Обновен: 15:14 | 29 септември 2024

Световноизвестният K. Sanchez ще дава уроци на българските си фенове

Танцьорът е специален гост на FUNCITY +

По материала работи: Пламен Янков
Световноизвестният K. Sanchez ще дава уроци на българските си фенове

Световноизвестният танцьор и хореограф J.K. Sanchez организира танцова работилница в рамките на младежкия фестивал FUNCITY+. 

 

Събитието ще се състои на 1 октомври (събота), от 14.30 до 15.30 ч. на танцовата сцена на фестивала, която ще се намира на Морската гара.

 

J.K. Sanchez е танцьор, хореограф и актьор. Работил е в Европа, Хонг Конг, САЩ и Япония. Преподавал е на SDK Europe, FAIRPLAY DANCE CAMP и др. Журирал е на събития като World of Dance.

 

Освен участието на J.K Sanchez, в рамките на тазгодишното издание на фестивала ще се проведат още над 30 танцови работилници, на които ще бъдат представени най-различни стилове като хип-хоп, пол денс и латино танци. 

 

„Искаме да дадем възможност на повече хора във Варна да се докоснат до магията на танца. В програмата на фестивала сме предвидили две големи танцови събития, на които ще има международно участие и които ще дадат възможност на феновете да се докоснат до опита на световните сцени“, коментира Пламен Сашев, един от координаторите на танцовата програма на FUNCITY+.


В работилниците по време на фестивала ще се включат още преподаватели от групи като Sunny dance studio, Connection Crew, The center, RiO crew, YA crew, Creators и др.

 

 „Тази година организираме също така танцово състезание, като наградите за победителите ще бъдат обучения и участия в международни състезания в чужбина. Вярваме, че това ще даде тласък на развитието на българското танцувално общество“, допълни още Пламен Сашев.

 

Тази година FUNCITY + е част от програмата на SCF Tall Ships Regatta.

 

Четете още „FUNCITY+“ набира доброволци

Коментари

Новини Варна