Варна 13°
fallback
Култура
13:40 | 9 септември 2016
Обновен: 23:34 | 2 октомври 2024

Млади звезди начело със Славин Славчев радват варненци тази вечер с концерт

Вижте програмата, която продължава днес и утре

По материала работи: Юлиян Атанасов

Славин Славчев се включва в концерта за откриването на Втория Международен музикален конкурс  " Art stars - Звезди на изкуството", който ще се проведе тази вечер  от 20 часа в Аулата на ИУ-Варна. Сред останалите участници в концерта за откриването са трима млади изпълнители от Балчик, певецът Георги Янков, двама от лауреатите в конкурса по класическо пеене – Петър Петров и Галина Стоянова.

 

За любителите на фолклора е изпълнението на народния певец Донко Марков и миналогодишната носителка на Гран при в конкурса за народно пеене Петя Панева.  Приятна изненада за публиката ще бъде и участието на 7-годишния талант Максим Ялнъзов, който ще „гарнира” изпълнението си кукловодство. В концерта ще вземе участие и балет „Електра” от Варна. Припомняме, че приключи конкурсът по класическо пеене в рамките  на Втория Международен Музикален конкурс „Art Stars – Звезди на изкуството”.

 

Днес и утре програмата продължава. Конкурсът в категория „Поп и джаз пеене“ ще се проведе на 09.09. и 10.09.2016 г. в зала „Аула“ на Икономически университет-Варна от 9 ч.  до 18 ч.Конкурсът в категория „Народно пеене“ - 09.09. и 10.09.2016 г. на сцена "Раковина“ на Община – Варна от 9 ч. до 18 ч.„Art Stars – Звезди на изкуството” ще завърши с Гала концерт на лауреатите в двете категори, който ще бъде утре вечер от 20 часа в Зала Аула на ИУ –Варна. Конкурсът се организира от Фондация „Звезди на изкуството”, Inner Wheel –България с финансовата подкрепа на Община Варна – фонд „Култура”.

Четете още: Приключи конкурсът по класическо пеене "Art stars - Звезди на изкуството"

 

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback