IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
12:36 | 22 август 2016
Обновен: 15:12 | 29 септември 2024

Готвят четвъртото издание на Фестивала на солта на Атанасовското езеро

Тази година темата е „Миграция – на птици, на животни, на хора“

По материала работи: Юлиян Атанасов
www.dnevnik.bg

Четвъртото издание на Фестивала на солта ще се проведе на 26 август, петък, на брега на Атанасовското езеро в Бургас. Тази година темата е „Миграция – на птици, на животни, на хора“. Организаторите от проект „Солта на живота“ са подготвили „Базар на солта“ и възможност всеки да се превърна в „Солничар за един ден“. Ще има също детски ателиета, посветени на миграцията, арт работилници за пера, татуировки с мигриращи ята, изработване на мандали, модулите „Родени да пътуват“ и „Аз съм мигрант“ и други.

 

Специална изложба ще представи „Миграции“ на животни и хора и ще провокира интереса на участниците да научат повече за това явление, което все още крие много неразкрити тайни. Жонгльорско ателие и направа на топки със сол ще зарадват младите гости, а фотоизложбата „Пътуване с птиците“ на български и тайвански фотографи ще украси производственото хале на „Черноморски солници“.

http://agrozona.bg

Още по темата: Futuro събра бащите на Кинг Конг във Варна

Коментари

Новини Варна