IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Култура
13:08 | 6 юли 2016
Обновен: 15:22 | 29 септември 2024

Криско се клонира

Хем „бере душа“ в София, хем „пренарежда пясъка“ във Варна

По материала работи: manager
Варна... идваме да пренареждаме пясъка!

На 6-ти юли, около 11:45 часа в социалните мрежи се появи интересно заглавие „Извънредно! Криско в болница, борят се за живота му!“. В публикацията се съобщава, че рапърът е бил приет по спешност в столична болница на 4-ти срещу 5-ти юли, като от медията се позовават на „отлично осведомени източници“.

 

Според същите „източници“ в токсикологията са му правени спешни, животоспасяващи процедури и това по някакъв начин се свързваше с раздялата му с плеймейтката Ася Капчикова, както и с прекомерната употреба на забранени от закона вещества.

 

Крайно време е подобни медии да започнат за си проверяват „източниците“ и спрат да ни засипват с откровени измислици за живота на този или онзи известен, защото на лъжата краката са къси и подобни писания често имат обратен ефект. Най-милият коментар под тази статия в социалните мрежи беше „Глупости“, защото „фактите“ се оказаха изключително озадачаващи за хиляди варненски младежи и гости на града, които на 5-ти юли присъстваха на двучасовият концерт на южният плаж във Варна. Именно Криско закри събитието и дори представи пред своите фенове най-новото си парче „Дали това любов е“.

 

И ако писанията не са пълна измислица, с която жълти и „жълтеникави“ сайтове се борят за рейтинг и лайкове, то може да си помислим, че  Криско се е сдобил с клонинг и успява хем да „бере душа“ в болница в София, хем да пее на плажа във Варна! А това вече е новина.

 

Черно море

Снимки Facebook

 

 

Коментари

Новини Варна