Варна 18°
fallback
Култура
09:26 | 12 юни 2016
Обновен: 18:28 | 3 октомври 2024

Детето-чудо на Пловдив отива на Евровизия

Детето-чудо на Пловдив отива на Евровизия

По материала работи: Юлиян Атанасов

Лидия Ганева от Пловдив е победителят в конкурса "Децата на България са супер", който определи българския представител в Детската Евровизия.

 

На финала децата пяха по 2 песни - една на български и една на английски език. По Българската национална телевизия победителят беше избран чрез гласуване на зрителите и специално жури. Лидия Ганева ще участва в Детската Евровизия в Малта на 20 ноември.

 

Журито и телевизионните зрители класираха на второ място Димитрина Германова от град Добрич. На 3-то място е Преслава Петрова от град Търговище. Група Бон- Бон остават четвърти, а на пета позиция се класира Симона Кръстева от София.

 

Наричат Лидия детето-чудо на Пловдив. Тя успя да спечели сърцата на журито с невероятните си изпълнения, особено като се вземе предвид, че е едва на 10 години. Лидия съчетава в себе си невероятни гласови качества и страхотна харизма.

 

На финала на конкурса "Децата на България са супер" Лидия изпя песента на Майкъл Джексън "Who's Loving You" и вечната "Рапсодия" на Роберта, с която грабна сърцата на зрителите.

 

dnes.bg

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback