IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
15:34 | 11 май 2016
Обновен: 14:58 | 29 септември 2024

Джони Деп и Миа Вашиковска заедно в Лондон

Двамата са на премиерата на "Алиса в огледалния свят"

По материала работи: Деян Михайлов
Джони Деп и Миа Вашиковска заедно в Лондон

Джони Деп влиза в поредна щура роля - тази на Лудия Шапкар, но не в "Алиса в страната на чудесата", а в продължението й "Алиса в огледалния свят".

 Премиерата вече се състоя в Лондон, а у нас филмът излиза на голям екран на 27 май на 3D, IMAX 3D и 4DX. 
 В образа на Алиса отново ще познаем Миа Вашиковска.Завръщайки се в Лондон, героинята й намира магическо огледало и се влиза във фантастичния свят на своите приятели Белият заек (Майкъл Шийн), Абсолем (Алън Рикман), Чеширският котарак (Стивън Фрай) и Лудият шапкар (Джони Деп), който не е на себе си.
 
Шапкарят е загубил своето Величие и Бялата кралица Мирана (Ан Хатауей) изпраща Алиса в търсене на Хроносферата, метален глобус в палата на Великия часовник, който контролира времето.
 
Връщайки се назад във времето, Алиса се натъква на приятели и врагове в различни етапи от живота им и се впуска в опасна надпревара с времето, за да спаси Шапкарят.
 
Ще видим отново Хелена Бонъм Картър в ролята на Червената кралица. Саша Барън Коен влиза в ролята на Времето, а Рис Иванс ще изиграе далеч по-консервативния баща на Шапкарят – Заник Хайтоп.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна