IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Култура
13:48 | 12 април 2016
Обновен: 08:01 | 1 октомври 2024

Няколко комедийни заглавия радват варненци през седмицата

Сред тях са „Жена ми се казва Борис“, „Любов в лудницата“, „Шегите, които Бог си прави“ и др.

По материала работи: Слав Велев
Няколко комедийни заглавия радват варненци през седмицата

Театралната комедийна седмица за варненци започва днес с „Шегите, които Бог си прави“. Постановката е с начален час 19 в зала „Европа“ на Фестивалния и конгресен център. Спектакълът е на Димитър Бакалов. Митко, симпатичният герой и домакин на представлението, отново ни разсмива с наблюденията си върху необятните, но забавни различия между мъжките и женските мотиви и поведение. Този път обаче  през призмата на Божието чувство за хумор.


Още един спектакъл на Димитър Бакалов ще представи ФКЦ през седмицата. Това е „Преди и сега“. Представлението е на  14 април в зала "Европа"  от 19 ч.  Това е третият авторски спектакъл на Бакалов след “В защита на пещерния човек” и “Шегите, които Бог си прави”. Както винаги той се превъплъщава във всички персонажи.


На 13 април от 19 часа в зала 1 на ФКЦ Театър „Българан“ ще представи „Жена ми се казва Борис“ – комедия от Рафи Шарт, режисьор - Владлен Александров, сценография - Петьо Начев, костюми - Антония Попова и Алина Тютър. Никой няма да иска да се окаже в положение като това - любовницата му внезапно заявява, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Зрителите ще видят как продължава историята, в ролите на която са Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Ернестина Шинова, Дияна Любенова, Жанина Дончева, Петьо Петков – Шайбата.  


На 17 април от 19 часа отново в зала 1 любителите на комедията могат да гледат „Любов в лудницата“. В постановката на Емил Марков участват Албена Павлова и Ненчо Илчев. Някой изненадващо нахлува в живота ти. Заявява, че е безумно влюбен  в теб от години. Сваля на масата карти с бъдеще, за което винаги си мечтал. Как ще отиграеш това раздаване?


Черно море

Коментари

Новини Варна