IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Култура
11:31 | 9 април 2016
Обновен: 08:01 | 1 октомври 2024

Благотворителен спектакъл на Нешка Робева във Варна днес

Събира пари за децата на загиналите полицаи

По материала работи: Юлиян Атанасов
Благотворителен спектакъл на Нешка Робева във Варна днес

Нешка Робева и нейната формация “Нешънъл АРТ” ще бъдат на варненска сцена благотворителен спектакъл тази вечер в Двореца на културата и спорта днес от 18:00 часа. Целта е събиране на средства за летен лагер на децата на загиналите, при изпълнение на служебния си дълг, полицаи. Това е кампания с позитивен заряд и изразява отговорността на цялото ни общество към децата, останали без бащи.

 

През своите 10 години съществуване, формацията е дала на света 7 самостоятелни спектакъла, блестящ израз на съвременен поглед към българските и балкански традиционни музика, песни и танци. През 2002 година спектакълът „Два свята" става първото българско представление на Бродуей.

 

Заедно с "Нешънъл Арт" в полза на децата на загиналите полицаи на сцената ще излязат участниците в БГ Евровизия Денс Студио „Creators” "Всички ние сме творци” – обичат да казват танцьорите от „Creators” . Именно танцът е начин да се предава настроение, и „Създателите” го доказват на всяко свое представление.

 

Народните танци на Школа „Колеви” ще докажат, че да правиш това, което обичаш означава просто да му се отдадеш изцяло и да радваш с него хората около теб.

 

„Интро“ са сред най-популярните квартети в България, сформиран от студенти от Музикалната академия в Пловдив.

 

Концертът включва над 11 изпълнители, звезди на българската сцена, които умеят да вдъхнат оптимизъм и живот с много цветове, енергия и красота.

 

Безапелационно зад благотворителната кауза застават Общински детски център и Бистра Бъчварова, геният на електрическата китара Жоро Петров, Виктория Георгиева и Дарина Йотова от Х Фактор, народната певица Ева Добрева, Варненска Академия по айкидо, със свои танци ще се представят и Шоу балет „Екстра”, Школа "Ели Денс " и още куп други варненски и национални изпълнители.

 

Всеки, който иска да подпомогне благотворителната кауза, може да закупи билет на касите на ДКС-Варна или да дари пари по банковата сметка:

 

Банка ДСК

 

02/0000000023281724

 

BG17STSA93000023281724

 

STSABGSF

 

Сдружение „Форум „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ”

Коментари

Новини Варна