Варна 20°
fallback
Култура
13:02 | 12 март 2016
Обновен: 18:24 | 4 октомври 2024

Миро: Искам да съм баща с дъщеричка на раменете!

Певецът имал само една любов, но тя го белязала завинаги

По материала работи: Юлиян Атанасов

След 10 години искам да съм баща с дъщеричка на раменете. Това споделя Миро за себе си. Що се отнася до любовта, певецът разказва пред "Монитор", че я е срещал само веднъж, но тя го е белязала завинаги.

 

След като се отказа от дует "Каризма" той продължи да се занимава соло с музика и сега му предстои да издаде албума "Месия, Том II Възкресение". За времето, когато пее с Галя казва само, че се чувства чужд за себе си в онзи период.Музикантът празнува 40-ия си рожден ден на 10-и март и обясни, че едно от най-важните неща за него е да се учи да се обича. Празникът изкарал в Тел Авив - Пролетния Хълм. 

 

Едно от най-ценните му качества е, че не се влияе от чуждото мнение. За времето, когато се е родил разказва, че майка му се е опитвала направи аборт, но неуспешно. А когато сестра му като го видяла в родилния дом, поискала по-хубаво бебе, но днес всички се гордеят с неговите успехи.

 

"За тях бях better от Елтън Джон и Мадона, взети заедно. Сестра ми казва, че имам звезда на челото, и физически я вижда да сияе", каза той. Миро не скри, че ако му предложат роля в киното, би я приел. "Кой съм аз, че да отказвам нещо ново и забавно" обясни музикантът и допълни, че най-добре играе себе си.

 

dnes.bg

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback