IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Култура
13:52 | 11 март 2016
Обновен: 06:32 | 1 октомври 2024

Показаха нови кадри от „Игра на тронове“ (ВИДЕО)

Излезе втория трейлър (пълен) на сезон шест

По материала работи: Деян Михайлов
Показаха нови кадри от „Игра на тронове“ (ВИДЕО)

Малко повече от месец преди началото на шестия сезон на „Игра на тронове” феновете най-сетне имат възможност да видят пълен трейлър за него. Видеото, което леко открехва завесата около съдбата на главните герои, счупи рекорди още в първия ден рекордите за гледаемост.

Сериалът, който ревниво се пази да не издаде подробности около сюжета предварително, беше рекламиран само с един тийзър трейлър – много кратко клипче, което на практика не показва нищо.

С репликата на Церсей Ланистър „Избирам насилието” става ясно, че и тази година шоуто на HBO ще е кърваво, напрегнато и с неочаквани обрати. Трейлърът намеква за лесбо сцени, завръщане на забравени персонажи, битки и обещава да видим повече от драконите на Денерис Таргариен.

Само за 24 чака клипът е гледан над 30 млн. пъти. Това е абсолютен рекорд по прегледи на трейлъри за HBO. Сериалът счупи собствения си рекорд, след като миналия сезон рекламното видео беше гледано впечатляващите 27 млн. пъти. 

След появата на видеото започнаха хиляди спекулации какво е загатнато за развитието на сюжета и какво е скрито. Много хора се упражняват да обясняват в социалните мрежи „това малко петънце дали прилича на Джон Сноу”, което би значело, че любимият им герой някак е успял да оживее след серия смъртоносни намушквания.

Първият епизод на шести сезон ще бъде излъчен на 24 април.  

blitz.bg

Коментари

Новини Варна