Варна 20°
fallback
Култура
12:06 | 9 март 2016
Обновен: 20:26 | 4 октомври 2024

Спектакъл на Нешка Робева събира пари за децата на загиналите полицаи

Гала концертът „Завинаги с нас” е на 9 април в Двореца на културата и спорта във Варна

По материала работи: Юлиян Атанасов

На възпоменателен Гала концерт „Завинаги с нас” в Двореца на културата и спорта на 9 април от 18.00 ч. ще се събират средства за летен лагер на децата на загиналите, при изпълнение на служебния си дълг, полицаи. Концертът е с участието на известни български поп-изпълнители, класическа музика иновативно съчетана с фолклорни танци, както и представители на, хип-хоп, класически балет и още много професионални участия на изпълнители от други жанрове. Участие ще вземат и децата на загиналите служители, съобщиха организаторите.

 

Нешка Робева и нейната формация “Нешънъл АРТ” отново ще бъдат на варнеска сцена. През своите 10 години съществуване, формацията е дала на света 7 самостоятелни спектакъла, блестящ израз на съвременен поглед към българските и балкански традиционни  музика, песни и танци. През 2002 година спектакълът „Два свята" става първото българско представление на Бродуей.Уникалното им участие ще включва най-доброто и отново ще остави без дъх варненската публика и то по един невероятен начин, а най-хубаво е, когато подобно преживяване е отдавна очаквано.

 

Това ще се случи на благотворителния концерт в Двореца на културата и спорта. Това е кампания с позитивен заряд и изразява отговорността на цялото ни общество към децата, останали без бащи.

 

Всеки, който иска да подпомогне благотворителната кауза, може да закупи билет за концерта или да дари пари по банковата сметка:

„БАНКА ДСК” ЕАД

КЛОН: ФИНАНСОВ ЦЕНТЪР ВАРНА, 0301

БУЛСТАТ: 176977665

IBAN: BG17STSA93000023281724

BIC: STSABGSF

Сдружение "Форум "ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ”

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback