IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Култура
19:57 | 7 март 2016
Обновен: 06:33 | 1 октомври 2024

"Зоотрополис" е най-касовата анимационна премиера за всички времена

Приключенията на полицай Джуди Хопс са разсмели 45 000 души

По материала работи: Слав Велев
"Зоотрополис" е най-касовата анимационна премиера за всички времена

"Зоотрополис" на "Дисни" е най-касовата анимационна премиера на студиото у нас за всички времена и най-касовата премиера в България от началото на годината - с приходи от близо 420 хил. лв. изпревари предишния номер едно - "Замръзналото кралство", съобщават разпространителите, цитирани от dnes.bg.
 

Приключенията на полицай Джуди Хопс са разсмели и развълнували над 45 000 души в цялата страна в празничния уикенд. 
 

Безстрашното зайче, което не се спира пред нищо, за да сбъдне мечтата си и да стане полицай, е озвучено от чаровната Поли Генова, а с гласовете си във филма се включиха и Боги от БГ Радио и Александър Сано от "Под прикритие".
 

У нас "Зоотрополис" детронира още един първенец - "Ной", от позицията на най-касова премиера през март на всички времена, с близо 4000 зрители повече. 
 

Приключението в мегаполиса на животните заслужи още две титли - лентата е третата най-касова премиера на филм на "Дисни" за всички времена у нас. Отстъпва единствено на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" и "Карибски пирати: В непознати води". 
 

"Зоотрополис" се нарежда и на трето място като най-гледана премиера на анимация в България на всички времена.

 

Коментари

Новини Варна