Варна 20°
fallback
Култура
16:27 | 5 март 2016
Обновен: 20:13 | 4 октомври 2024

Майли стана гадже за пример

Заряза старите си парти дружки и сложи престилката

По материала работи: Юлиян Атанасов

Майли Сайръс е готова коренно да промени лайфстайла си в името на любовта. Певицата, популярна с провокативното си поведение, голотии и афинитет към лудите партита, най-накрая се е кротнала у дома и вече гради имидж на гадже за пример.

 

Наскоро Сайръс се събра отново с бившия си годеник Лиъм Хемсуърт и е решила да му докаже, че вече не е предишната объркана бунтарка, а млада жена с визия и желание за семейство.

„Майли спря да вдига на старите си приятели купонджии и вече не излиза с тях. Лиъм винаги се е дразнил как те ѝ влияят, така че тя е готова за големи промени и и не иска да се издъни пред него. Вместо това, тя постоянно чисти и готви за него и го чака да се прибере у дома. Готова е на всичко, за да го задържи до себе си“, разкри източник пред сп. Us Weekly.Хора от обкръжението на звездите твърдят, че те са много щастливи заедно.

 

„Те знаят, че любовта им е истинска. Майли се нуждаеше от малко време да порасне, но вече е готова за по-улегнал живот“, издават те.

 

Сайръс и Хемсуърт имаха силна и страстна връзка близо три години. Двамата дори се сгодиха, но през 2013 г. актьорът заряза половинката си, тъй като не харесваше нейния парти начин на живот.

След като се събраха в края на миналата година усилено се заговори, че влюбените отново ще се върнат към предишния си план да станат семейство, но австралиецът не е предложил за втори път брак на изгората си. И все пак Майли от седмици носи стария си годежен пръстен.

 

„Този път нямаше някакво романтично предложение, но двамата си поговориха за бъдещите си планове като двойка. Майли сама реши да сложи годежния си пръстен отново“, обясни приятел на блондинката.

tialoto.bg

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback