IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Култура
09:17 | 26 февруари 2016
Обновен: 08:33 | 1 октомври 2024

Лейди Гага: На "Оскар"-ите ще се освободя от кошмарите!

Певицата призна, че е била изнасилена в миналото

По материала работи: Деян Михайлов
Лейди Гага: На "Оскар"-ите ще се освободя от кошмарите!

Лейди Гага, която е била жертва на сексуално насилие в миналото, заяви, че когато изпее "Til It Happens To You" във вечерта на Оскар-ите, това ще я освободи от кошмарните спомени", съобщава Асошиейтед прес.

 
В песента си тя се спира на проблема за сексуалното насилие в университетските градчета. "Досега моето ужасно преживяване винаги ме е белязвало по някакъв начин. Но смятам да приключа с това, след като пея на "Оскар"-ите. Мисля че кошмарите ми ще останат в миналото!"
 
29-годишната Лейди Гага е била насилена сексуално, когато е била на 19. Песента й "Til It Happens to You", написана в съавторство с Даян Уорън, бе номинирана за най-добра филмова песен и бе включена в лентата "The Hunting Ground". Това е документален филм на режисьора за сексуалното насилие в студентските общежития.
 
"Радвам се, че получих номинация за златната статуетка с песен, третираща толкова сериозна тема", довери певицата, цитирана от БТА.


Dnes.bg

Коментари

Новини Варна