Варна 17°
fallback
Култура
17:06 | 22 февруари 2016
Обновен: 00:14 | 5 октомври 2024

Миро прави видео с детски рисунки

Уникалният клип ще е към песента „Подслон“

По материала работи: Слав Велев

Миро ще прави видеоклип с детски рисунки, съобщава се в официалната страница на певеца във фейсбук. Уникалното видео ще е към песента „Подслон“, която ще е част от следващия му дългоочакван албум „Месия“. Според него детските рисунки по най-добрия начин ще предадат усещането за благодарност и щастие, заложено в песента. Той призовава всички родители, баби и дядовци, учители да му подадат ръка да осъществи нестандартната си идея.

„Дайте бял лист (формат А4) на Вашето дете, внуче или на учениците от Вашия клас или детска група. Кажете им, че ги обичате (моля, не пропускайте това за нищо на света!), и им задайте един от следните въпроси: „Къде живее надеждата?“, „Какво вали, когато си щастлив?“, „Какъв е вкусът на щастието?“, „Какво е подслон? - Дали е чадър;  Дали някой се е озовал под слон;  Дали е къщичка в гората; Дали може да е във сърцето; Дали е в прегръдката на мама; Дали е сред добри приятели;  Дали е къща на дърво; Дали е в книжка с картинки; Дали е вкъщи; Дали е на любимо място…“, „Какво се случва по тясната пътека?“, „Кога се променя сърцето?“, „Къде ще ходиш след детската градина/училище?“. И нека децата нарисуват своите отговори! Важно е да знаят, че няма правилна рисунка, както и няма верен отговор на нито един от въпросите, а най-важно е какво усеща тяхното сърце!“ – се казва в обръщението на Миро.

Сканираните рисунки на децата, с отбелязани име и години на автора, трябва да се изпращат на risunki.za.miro@gmail.com. Ако някой желае да подари на любимия изпълнител оригинала на творбата си, може да я изпрати на адрес: гр. Варна 9002, бул. "Цар Освободител", № 17А, ет.2, ап.4, до 10 март.

Полина Петрова

 

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback