IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Култура
15:53 | 7 януари 2016
Обновен: 05:10 | 2 октомври 2024

Още една звезда огря в Холивуд – Стив Карел

Комикът е под номер 2570 на Алеята на славата

По материала работи: Деян Михайлов
Още една звезда огря в Холивуд – Стив Карел

Въпреки "окаяното" време, актьорът и комик Стив Карел запази присъствие на духа и шеговития си тон, получавайки първата за 2016 г. звезда на холивудската Алея на славата, съобщи Контактмюзик.
 
Звездата на Карел е 2570-ата на прочутата алея и се намира пред историческия Египетски театър, пише БТА. Стив Карел не пропусна да благодари на всички присъстващи, които, въпреки че "изглеждат като окаяни мокри котки", са го уважили в този "ужасен ден".
 
На церемонията по откриването на звездата на Стив Карел присъстваха Адам Маккей, режисьорът на новия филм с участието на комика "Големият залог", комикът Уил Феръл и актьорът Райън Гослинг.
 
Феръл също не пропусна да се пошегува с лошото време в приветственото слово към своя колега и приятел. "Днес Градът на ангелите плаче, но не от мъка. Върху нас се изливат сълзи на радост, докато почитаме Стив Карел", сподели комикът


Dnes.bg

Коментари

Новини Варна