Варна 20°
fallback
Култура
20:25 | 15 декември 2015
Обновен: 18:29 | 5 октомври 2024

"Да пуснем Коледа в душите си - да бъде добрина", зове НЧ "П. Р. Славейков 1928"

Ежегодният празничен концерт на читалището във Владиславово е в петък от 18,30

По материала работи: Слав Велев

"Да пуснем Коледа в душите си - да бъде добрина", призовава НЧ "П. Р. Славейков 1928" с традиционния си празничен концерт, който тази година ще е на 18 декември (петък) от 18,30 часа в салона на Читалището. 

Децата и самодейците при Читалище "П. Р. Славейков 1928" - Варна ще представят пред жителите и гостите на район "Вл. Варненчик" един вълшебен коледен концерт, изпълнен с празнично настроение, песни и танци. "На сцената ще се изявят повече от 80 талантливи деца и самодейци към читалището. Те ще играят кръшни  хора и ще пеят прекрасни български народни песни. Ще има и коледари, разбира се. Та какво е Рождество Христово, ако ги няма вестителита на благата вест - коледарите! И не само това – ще се потопите в ритъма на салса, ще чуете нашите "ангелогласните вокали" и ще се насладите и на други ритми, но ... Детайлите от концертната програма оставяме като изненада и ще разкрием пред тези, които на 18 декември са там, в публиката" - обещават от читалището във "Владиславово" .  

Час преди началото на концерта ще стартира и благотворителен коледен базар, който се организира за пореден път от Танцов клуб "Сборенка" към Читалището. На него ще бъдат изложени коледни сувенири, лакомства и други ръчно изработени аксесоари.   

Средствата, събрани от базара и от коледния концерт ще бъдат използвани за костюми на самодейните състави към НЧ "П. Р. Славейков 1928".

Черно море

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback