IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Култура
16:05 | 14 декември 2015
Обновен: 06:01 | 3 октомври 2024

Холивуд в очакване за "Междузвездни войни"

Затвориха 800-метров булевард, заради събитието

По материала работи: Деян Михайлов
Холивуд в очакване за "Междузвездни войни"

Дългото очакване за почитателите на космическата сага "Междузвездни войни" приключва - седмият епизод от култовата поредица излиза на екран на 18 декември, а днес в Холивуд ще се състои световната премиера на филма, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

 
Близо 800-метров участък от булевард "Холивуд" в Лос Анджелис е затворен за движение. Огромна шатра покрива четири пресечки от прочутия булевард, навсякъде са поставени прожектори.
 
Възможно ли е нощта на наградите "Оскар" да е подранила? Не, задава се нещо по-внушително - в понеделник вечер три киносалона разстилат червените килими за световната премиера на "Междузвездни войни: Силата се пробужда".
 
Много холивудски звезди ще се присъединят към стотици костюмирани фенове за премиерата на филма, която се очаква да бъде най-голямата, състояла се някога в Холивуд. Китайският театър - един от трите киносалона, участващи в събитието, през 1977 г. прожектира премиерно първата лента от култовата поредица.
 
От полицията в Лос Анджелис съобщават, че в зоната са разположени допълнителни полицейски патрулни автомобили и служители на реда.

Коментари

Новини Варна