IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Култура
16:15 | 22 ноември 2015
Обновен: 07:02 | 2 октомври 2024

"Мастило" с концерт довечера във Варна

Дуетна половинка на Вики Терзийска ще бъде Стоян Стоянджов

По материала работи: Юлиян Атанасов
"Мастило" с концерт довечера във Варна

Вече са ясни оперните солисти, които ще пеят заедно с "Мастило" на концертите от турнето им. За варненското представление, което ще се състои днес от 19:00 часа в Операта, дуетна половинка на Вики Терзийска ще бъде Стоян Стоянджов, съобщиха организаторите. Турнето “Виж ме пак” е нещо ново, има различна концепция, динамично звучене и носи много любов и усмивки."Мастило" започнаха този сезон с намерение за различно звучене и визия и категорично заявяват нова посока на развитие в концертите си на живо. Освен концерт във Варна, групата ще зарадва и публиката си в Стара Загора, Пловдив и Русе.

 

“Виж ме пак” е съвместен проект на Мастило и Държавните Опери в Стара Загора, Пловдив и Русе. В концертите любимите на публиката “Памуковите Облаци” и “Виж ме пак” ще са дует - Вики и оперни солисти. В Стара Загора солисти ще са Георги Динев и Борис Тасков, в Пловдив Марк Фаулър, а в Русе и Варна Стоян Стоянджов.

 

Сцената ще изглежда впечатляващо със специално разработена за проекта мултимедия от най-добрите професионалисти в областта на 3D мапинга в България. На всеки от концертите ще има и VJ, който ще миксира видеоизображенията. Мастило ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години, както и най-новия хит “Прости ми”.

Коментари

Новини Варна