Варна 18°
fallback
Култура
18:21 | 15 ноември 2015
Обновен: 03:31 | 6 октомври 2024

Записаха химна на "Детската Евровизия"

Песента вече звучи на борда на самолетите на "България Ер"

По материала работи: Златина Добрева

В първия ден след пристигането си в България, звездите на "Детска Евровизия 2015" се събраха в  студио 1 на Българското национално радио. Там те записаха химна на тазгодишния конкурс – Discover. Съвместният запис е първата им обща проява в София.

 

По традиция всяко издание на "Детската Евровизия" има обща песен, която се изпълнява от всички участници. Името на песента е в съзвучие с мотото тази година - #discover (#откривай).

 

Автори на музиката са Евгени Димитров-Маестрото, Васил Иванов-Декстър и режисьорът на шоуто на "Детската Евровизия" – Гордан Бонело. Текстът е дело на Мат Мушу, който написа и общата песен за миналогодишното издание на конкурса.

 

От сцената в зала "Арена Армеец" песента ще прозвучи в изпълнение на всички участници в конкурса, детския хор на БНР и българските звезди от "Детската Евровизия 2014" – Крисия, Хасан и Ибрахим.

 

Химнът на "Детската Евровизия 2015" вече звучи на Терминал 2 на летище София, както и на борда на самолетите на авиокомпания "България Ер" - официален превозвач на детския песенен конкурс.

Автор на статията:
Златина Добрева
0 коментара
fallback
fallback