IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Култура
08:22 | 13 ноември 2015
Обновен: 20:16 | 5 октомври 2024

Уди Алън има да ни каже "И още нещо"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR

По материала работи: Деян Михайлов
Уди Алън има да ни каже "И още нещо"

Няколко години след като Джейсън Бигс показа вкуса на „Американски пай“  (1999 г.) се появява и във филма „И още нещо“ (2003 г.) на Уди Алън.

Героят му  Джери Фолк е писател от Ню Йорк, който се влюбва в красивата Аманда (Кристина Ричи), дори е готов да не отрази (поне в началото) странностите й. Но в момента, когато в тяхното местенце се появява и майката на избраницата, случващото се излиза извън контрол.

Филмът на Уди Алън отново държи ниво, най-вече с диалозите, които като че ли се гонят помежду си на екрана. Покрай словесните битки и споделяния, персонажите се лутат в разни посоки в търсене на щастието – събират се и се разделят, насочват се към достигане на професионални върхове, чакат да усетят похвала, която да задоволи творческото им его.

Героят на Бигс обича да общува най-вече със свой колега писател (Уди Алън), който не одобрява психоаналитиците. Двамата често се срещат в парка – като че ли единственото място, където Фолк се чувства свободен да изразява истински себе си. Ще чуем „и още нещо“, което го тормози докато неведнъж общува със самата камера. Гледайте филма на 13 ноември от 21.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Коментари

Новини Варна