IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
10:32 | 20 октомври 2015
Обновен: 06:33 | 4 октомври 2024

„Нека силата да бъде с теб“

Манията по „Междузвездни войни“ стартира два месеца по-рано от очакваното

По материала работи: Деян Михайлов
„Нека силата да бъде с теб“

Силата се пробуди във феновете на „Междузвездни войни“, които сринаха онлайн системите за продажба на билети във Великобритания и САЩ. Треската на феновете достигна своя връх вчера и те претовариха мрежата за онлайн резервация на билети за дългоочакваната премиера на междугалактическата сага на 18 декември.

 

От кината съобщиха, че огромното търсене на запалени фенове в САЩ и Великобритания за първите прожекции на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ е пренатоварило мрежата, съобщава БГНЕС.

 

„Кината са залети с молби за билети“, обявиха от една от водещите вериги за киномани във Великобритания, чийто сайт също се е сринал. От кината обясниха, че се опитват да оправят проблема възможно най-бързо.

 

Американски сайтове Fandango и MovieTickets.com също не работят, заради хилядите фенове, опитващи се да се доберат до билети.

 

От „Vue Cinemas“ във Великобритания обявиха, че феновете са разграбили 10 000 билета в първите 90 минути от излизането им в продажба.

 Варна също бе засегната от манията и вече са разпродадени всички билети за премиерата на 18 декември от 00:00 часа.

Междувременно в официалния канал на лентата в youtube се появи официалният трейлър на дългочаканата сага. Видеото е продължителност около 3 минути.

 

Коментари

Новини Варна