IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Култура
10:23 | 28 август 2020
Обновен: 13:46 | 19 септември 2024

Варненчета с престижни награди от роден конкурс на световно ниво

Те са възпитаници на вокалния педагог Мила Маврова

По материала работи: Ставри Таргов
Варненчета с престижни награди от роден конкурс на световно ниво

С престижни награди се завърнаха възпитаниците на варненския вокален педагог Мила Маврова, солисти на фондация "Звезди на изкуството", от 19-я международен конкурс "Речни ноти" - Тутракан.

 

"За първия онлайн етап се явиха 350 участника, от които 42 вокалисти бяха допуснати до финалния присъствен етап. За поредна година този конкурс доказа, че е на световно ниво и с перфектна организация", сподели Мила Маврова.

 

При много голяма конкуренция и много силни участници поп певците на варненската педагожка се пребориха за своите престижни награди.
 

Кристалена Стоянова от IV възрастова група е с Първа награда и целогодишна стипендия на МОН. Максим Ялнъзов от III възрастова група е с втора награда и специална награда на ОЦИД. Ивайла Иванова от II възрастова група е с трета награда!

 

В първия онлайн етап отличия получиха Мартина Господинова, Йоана Филипова и Александра Атанасова. В онлайн категорията "Песни от мюзикъли и филми" с Първа награда е Максим Ялнъзов, а Кристалена Стоянова е с Втора награда.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна