IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Култура
14:05 | 23 юли 2020
Обновен: 03:24 | 7 септември 2024

"Чаплин" танцува и пее в Летния театър на Варна

Премиерата на най-новия мюзикъл ще бъде на 25-ти юли от 21 часа

По материала работи: Слав Велев
"Чаплин" танцува и пее в Летния театър на Варна

Премиерата на най-новия мюзикъл „Чаплин“ ще бъде на 25-ти юли от 21 ч. в Летния театър, съобщават от община Варна. Спектакълът е съвместна продукция на Държавна опера-Варна и Международния музикален фестивал „Варненско лято“. Постановката е на Борис Панкин, който режисира едни от най-успешните проекти на ТМПЦ – Варна в областта на музикалния театър. Мариан Бачев ще се превъплъти в образа на Чарли Чаплин. Ще му партнират Борислав Веженов (Сидни Чаплин), Десислава Николова (Хеда Хопър), както и артистите, балетът и оркестърът на операта. Диригент - Страцимир Павлов, хореограф- Анастасия Неделчева, а сценографията е дело на Константин Гарнизов. 

 

Публиката ще може да съпреживее историята на великия Чарли Чаплин, разказана в мюзикъл от Крис Къртис - как един малък човек тръгва по своя път, който ще го изведе към любовта, щастието и световната слава, за да се превърне в достолепния Сър Чарлс Спенсър Чаплин, който получава „Оскар“ за цялостно творчество през 1972. 

 

Билетите са на цени от 15, 20, 30 и 40 лв. Могат да се закупят на касата на ТМПЦ – Варна и през онлайн мрежите. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна