IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
11:13 | 11 юни 2020
Обновен: 23:53 | 23 септември 2024

Билетният център на ФКЦ във Варна отваря врати на 15 юни

Залите на комплекса ще работят с 50% от капацитета си

По материала работи: Ставри Таргов
Билетният център на ФКЦ  във Варна отваря врати на 15 юни

ФКЦ - Варна, възобновява своята дейност, адаптирана в съответствие с издадени заповеди на здравните власти за социално дистанциране при пълняемост на залите до 50% и дезинфекция на помещенията.

 

При посещение на театрални постановки, концерти и конферентни събития във ФКЦ, нашите клиенти - културни оператори, ивент организатори и зрители, могат да се чувстват  спокойни в здравословна среда,поради прецизното очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.  

 

Екипът ни пренасочи собствени прояви и мероприятия на външни организатори за нови дати. Актуална информация може да намерите в сайта www.fccvarna.bg [1] и Фейсбук страницата [2] на комплекса. Освен за събития в залите на ФКЦ, билети за мероприятия на наши партньори в други зали в град Варна, може да закупите след 15 юни от билетния ни център
или онлайн преди 15 юни от платформата www.fccvarna.bg [1].

   

ЗА СЪБИТИЯТА, ОТЛОЖЕНИ ПОРАДИ КОВИД-19, за които все още няма насрочена дата, билети ще могат да се връщат след обявяването на новата дата.Ще Ви бъдем благодарни, ако не връщате, а презаверите своите билети за друго програмирано събитие.

 

Така ще бъде оказана подкрепа на всички културни оператори - организатори и продуценти, които рестартират своята дейност с много желание и отговорност, съобщават от ФКЦ.

 

Черно море
 

Коментари

Новини Варна