IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Култура
13:25 | 26 август 2019
Обновен: 08:23 | 23 септември 2024

Император Палпатин в новия плакат на „Епизод IX”

„Възходът на Скайуокър“ ще излезе по киноекраните на 20 декември

По материала работи: Деян Михайлов
Император Палпатин в новия плакат на „Епизод IX”

Вече съобщихме, че той ще се завърне в култовата междузвездна сага. Още след появата на първия трейлър на дългоочаквания „Епизод IX”, завършващ с ужасяващия смях на император Палпатин, започнаха спекулациите колко голяма ще е ролята му в бъдещия хит. Явно тя няма да е никак малка, след като го виждаме в новия плакат на филма.

И така, Палпатин се завръща в цялото си страховито великолие, а пред него Рей и Кайло Рен са се впуснали в епична битка между тъмната и светлата страна. Очакваме скоро и нов трейлър, който ще даде още повече яснота за развитието на събитията във „Възходът на Скайуокър”.
Император Палпатин в новия плакат на „Епизод IX”Междувременно бяха показани нови кадри от филма, които за момента не са разпространени в интернет, но вече предизвикват масова истерия. На тях Рей се дуелира с лазерен меч с две червени остриета. Освен това се чува едно познато тежко дишане. Да, Дарт Вейдър ще се завърне също в новия епизод, но за момента не знаем точно под каква форма.

За всички е пределно ясно, че това ще е един специален филм, с който ще бъде поставен финала на великата сага с повече от 40-годишна история. Lucasfilm ще направят малка пауза, но ще ни върнат отново в една далечна галактика през 2022 г. с нова сага, чийто създател ще е тандемът, стоящ зад успеха на „Игра на тронове” - Дейвид Бениолф и Д. Б.Уайс.

Все пак два сериала междувременно ще запълнят празнината. „The Mandalorian” и този за Оби-Уан Кеноби, в който отново ще видим Юън Макгрегър в култовата роля, ще печелят нови фенове на поредицата по „Дисни+”.

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна