Варна 16°
fallback
Култура
17:10 | 25 юли 2019
Обновен: 05:34 | 25 септември 2024

Задават се две продължения на „Лудия Макс“

Ясни са и заглавията на бъдещите хитове – „Wasteland“ и „Furiosa“

По материала работи: Деян Михайлов

Изминаха четири години от премиерата на „Лудия Макс: Пътят на яростта“. Филмът на Джордж Милър се превърна в истинска сензация, спечели над 378 милиона долара само от кино разпространението си и бе удостоен с много престижни награди, включително шест статуетки „Оскар“.

Още оттогава се заговори за продължение на историята на Макс Рокатански, в чиято роля Том Харди успешно замести Мел Гибсън. Впечатляващо беше и включването на Чарлийз Терон в ролята на смелия командир Ярост. Милър сподели преди време, че подготвя две продължения за филма и вече потвърди това.

Ясни са и заглавията на бъдещите хитове – „Wasteland“ и „Furiosa“. „Това ще бъдат две отделни истории, в които ще видим Лудия Макс. Едната ще ни върне в изпепелените земи, а другата ще е историята на Ярост. Ще работя паралелно и по двата филма“, сподели в скорошно интервю Милър.

Големият въпрос е кога той ще започне наистина работа по тези дългоочаквани продължения. Знаем, че култовият режисьор ще готви за снимки на следващия си проект, епичната любовна история „Three Thousand Years of Longing“, в който в главните роли ще са Идрис Елба и Тилда Суинтън. Едва след това ще започне работа по продълженията на „Лудия Макс“.

Милър е известен с това, че изпипва подробно всеки детайл, и работата по неговите филми понякога продължава повече от очакваното. Затова и някои специалисти предполагат, че най-рано след две години ще се заеме с двете продължения.

cinefish.bg

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback