Варна 22°
fallback
Култура
21:17 | 25 март 2019
Обновен: 17:24 | 25 септември 2024

"Game of Thrones": За кого ще остане Железният трон

Осми сезон се състои само от 6 епизода, за сметка на това те няма да бъдат кратки

По материала работи: Деян Михайлов

Моментът, който милиони очакват от години, почти настъпи - финалът на "Game of Thrones" . Култовото шоу на HBO се завръща на 15 април, а с него - и напрежението около въпроса кой ще се окаже на Железния трон.

Осми сезон се състои само от 6 епизода, за сметка на това те няма да бъдат кратки.

Всяка от новите серии ще бъде с продължителност от около час. Засега се знае и че в тях ще видим мащабна битка, по-зрелищна от "Битката на копелетата". Предвид новините, че бюджетът е по-голям от всеки досега (90 милиона долара), със сигурност ще можем да се насладим и на впечатляващи визуални ефекти - предвидено е в новия сезон да виждаме повече от драконите и може би - повече вълчища.

Докато епизодите се появят на екран обаче, за нас остават спекулации и предположения кой от героите ще се възкачи на Железния трон, за да властва над Седемте кралства.

Борбата на финала няма да бъде единствено за власт. Тя ще бъде битка за света на живите срещу армията на мъртвите.

„Индипендънт" подрежда своите предположения за възможния развой на събитията и това кой ще се окаже на Железния трон. Те звучат логично, но досега сериалът "Game of Thrones" многократно е успявал да изненада зрителите. Предвид факта, че писателят Джордж Р.Р. Мартин още не е написал финала на своята книжна поредица "Песен за огън и лед", по която е създаден сериалът, всичко е възможно.

Webcafe.bg

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback