IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Култура
17:56 | 25 декември 2018
Обновен: 15:13 | 25 септември 2024

Приключиха снимките на „Жената чудо 1984“

Премиерата на филма е насрочена за юни 2020 г.

По материала работи: Деян Михайлов
Приключиха снимките на „Жената чудо 1984“

Пати Дженкинс официално приключи със снимките на очакваното продължение на „Жената чудо“ – своя голям хит от 2017 г. С приходи от 821,8 милиона долара филмът се превърна в най-касовата продукция за произхода на популярен герой на всички времена. Новината за финала на снимките съобщи звездата Гал Гадот в своя профил в Инстаграм.

„Направихме го. Отново! Както снимките на „Жената чудо“ бяха невероятно преживяване, така и сега всичко беше още по-уникално и специално... Снимахме на 4 различни локации на 3 континента и съм изключително горда с всички близо 1000 души от снимачния екип, които всеки ден даваха най-доброто от себе си за нашия филм“, написа Гадот.

Тя не пести суперлативи за режисьорката Пати Дженкинс, която е надъхвала по невероятен начин всички на снимачната площадка. Актрисата благодари на целия екип и на многобройните фенове, заради които е положила толкова старание по време на снимките в ролята, която й стои толкова добре.

Очакваше се „Жената чудо 1984“ да излезе в края на 2019 г., но впоследствие премиерата му се измести за юни 2020 г. Във филма отново ще видим Крис Пайн, Робин Райт, Кони Нилсен, както и новите попълнения Кристен Уиг и Педро Паскал, както и Линда Картър – първата изпълнителка на Жената чудо в сериала от 70-те.


Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна