IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Култура
09:57 | 26 август 2018
Обновен: 03:15 | 31 август 2024

Дани Бойл се махнал от Бонд 25 заради избора на злодей

Официалното обяснение е напълно стандартно - творчески различия

По материала работи: Деян Михайлов
Дани Бойл се махнал от Бонд 25 заради избора на злодей

Както вече съобщихме, Дани Бойл сензационно се оттегли като режисьор на новия юбилеен епос за приключенията на Джеймс Бонд. Официалното обяснение е напълно стандартно: творчески различия с продуцентите, но и със звездата Даниел Крейг. Разбира се, все още е прекалено рано да научим подробности за тези различия, но английските таблоиди веднага направиха свое разследване.


Според това разследване основният спор между продуцентите и Бойл е бил свързан с избора на злодей във филма. Режисьорът на „Бендякът милионер“ държал той да бъде руснак, в духа на зараждащата се в момента нова Студена война. Дори се спрял и на конкретен актьор – Томаш Кот, който участва в новия филм на Павел Павликовски, чието заглавие е... „Студена война“. 

Но и продуцентите, а и самият Крейг били твърдо против. Явно те са настоявали ролята да бъде поверена на доста по-голяма звезда. Но Бойл държал на своето и в крайна сметка решил да не си хаби нервите още от самото начало.

Така стигаме до основният проблем – дългоочакваният филм за агент 007 си няма режисьор. А снимките бяха планирани да започнат скоро и очаквахме първи подробности за актьорския състав. При това положение планираната за 25 октомври 2019 премиера със сигурност няма да се състои.


Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна