IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Култура
14:22 | 13 май 2018
Обновен: 13:56 | 27 септември 2024

Redfoo идва на MTV Presents Varna Beach 2018

Това ще е първото му участие в България

По материала работи: Борис Проданов
Redfoo идва на MTV Presents Varna Beach 2018

Един от най-награждаваните рап и денс изпълнители в Америка – Redfoo, е втората голяма звезда, която потвърди участие в MTV Presents Varna Beach 2018, съобщават организаторите. Второто издание на най-голямото музикално шоу на открито у нас ще е на 12 август на Южния плаж. Това ще е първата изява на един от членовете на  LMFAO в България. Освен атрактивен изпълнител Redfoo е също текстописец и актьор, а критиката го определя като тотална световна сензация.

 

Той записа някои от най-успешните хитове в класациите за всички времена, сред които Party Rock Anthem, с над 1,2 млрд. гледания в YouTube.

 

 

Други негови суперхитове са Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous.

 

 

Изпълненията на Redfoo са винаги впечатляващи, а забавлението за публиката е гарантирано.

 

Припомняме, че Рита Ора първа потвърди участието си в партито на MTV във Варна. Най-големият хит на британската певица от албански произход е Hot Right Now. Изпълнителката нашумя допълнително и след като изигра поддържащата роля в "Петдесет нюанса". Тя записа и музиката за "Петдесет нюанса освободени" в дует с международната звезда Лиам Пейн. Изявата й в MTV Presents Varna Beach 2018 ще е първата й в България.

 

И тази година в купона ще се включат R3WIRE & VARSKI, които определиха изявата си пред варненската публика миналата година като сбъдната мечта. Над 30 000 зрители изпълниха Южния плаж във Варна миналата година за първото издание на MTV Presents Varna Beach. 


Полина Петрова
 

 

Още по темата: Рита Ора пристига за партито на MTV във Варна

Коментари

Новини Варна