IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Култура
13:31 | 7 май 2018
Обновен: 19:11 | 29 август 2024

Селин Дион в саундтрака на „Дедпул 2“ (Видео)

Видеоклипът към песента е издържан в напълно мелодраматичен стил

По материала работи: Деян Михайлов
Селин Дион в саундтрака на „Дедпул 2“ (Видео)

Колкото и да звучи невероятно, канадската кралица на филмовите балади обединява сили с любимия цапнат в устата супергерой. Селин Дион ще е голямата звезда в саундтрака на „Дедпул 2“. След повече от година мълчание, тя се завръща, готова да превземе класациите с баладата „Ashes”.

 

Видеоклипът към песента е издържан в напълно мелодраматичен стил. Дион пее на сцената в празна зала, а изпълнението й е прекъсвано от кадри от бъдещия кинохит. По средата на парчето на сцената се появява струнен оркестър, както и самият Дедпул. Той се впуска в един шеметен танц, какъвто можем да очакваме само от луда глава като него.

 

В края на клипа е най-забавната част. Райън Рейнолдс в костюма на своя супергерой аплодира Дион, но й казва, че трябва да повтори изпълнението си... защото е било прекалено добро. „Това все пак е „Дедпул 2“, не „Титаник“, заявява й той. Поп дивата обаче не му остава длъжна и го поставя на място с думите: „Гледай си работата, Спайдър-мен“.

 

В саундтрака на „Дедпул 2“ има още една нова песен на French Montana, Diplo и рапъра Lil Pump. Включени са и популярни хитове на Peter Gabriel, a-ha, Cher, Dolly Parton, Air Supply и Pat Benatar. 

 

Очакваме с нетърпение и размазващото продължение на филма, чиято премиера е на 18 май.

 

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна