IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Култура
10:24 | 28 октомври 2017
Обновен: 04:31 | 22 септември 2024

Джордж Майкъл отново на върха след 27 г.

От ремастерираната тава Listen Without Prejudice Vol. 1 бяха продадени повече от 56 000 копия

По материала работи: Борис Проданов
Джордж Майкъл отново на върха след 27 г.

Албумът на Джордж Майкъл от 1990 г. Listen Without Prejudice Vol. 1 („Слушай без предразсъдъци”) се завърна директно под номер едно в британските музикални класации, 10 месеца след смъртта на певеца.


От ремастерираната тава бяха продадени повече от 56 000 копия, което отбеляза една от най-големите продажби (в рамките на седмица) на преиздаден музикален албум в историята на класацията.


Новият Listen Without Prejudice Vol. 1 беше пуснат на пазара, за да съвпадне и с излизането и на документалния филм за възхода на британската звезда, чиято премиера се състоя по-рано този месец в ефира на "Бритиш Ти Ви".


Според западните медии Майкъл - който беше открит мъртъв на Коледа миналата година – лично е ръководил създаването на новата версия на албума си преди смъртта си.


В нея са включени изпълнения от акустичния му концерт за MTV от 1996 г., както и неиздаваното досега парче Fantasy с участието на Нийл Роджърс.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна