IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Култура
08:41 | 12 септември 2017
Обновен: 14:48 | 29 септември 2024

Премиерата на Венъм се отлага, пак

В новата лента по комиксите на "Марвел" главната роля е поверена на Том Харди

По материала работи: Борис Проданов
Премиерата на Венъм се отлага, пак

Началото на снимките на филма "Венъм" се отлага за втори път, обявиха днес от сайта "Омега Ъндърграунд".


Снимачният процес трябваше да започне в началото на този месец, но по неопределени причини той бе отложен за края на септември. Сега новото начало е насрочено за 23 октомври.


В новата лента по комиксите на "Марвел" главната роля е поверена на Том Харди, който ще изиграе най-големия враг на Спайдърмен - Еди Брок - първия герой, обладан от злия симбиот Венъм. Става дума за извънземна форма на живот, която обладава човешки същества и ги превръща в чудовища, покрити с гадна, променяща формата си, черна слуз.


Режисьор на летата е Рубен Флайшър, а сценаристи - Скот Розенбърг и Джеф Пинкнър (стоящи зад написването на "Невероятният Спайдърмен 2").


Според сайта причината за повторното забавяне на снимките е, че от екипа не успяват да намерят подходящ актьор, който да се превъплъти в една от другите главни роли във филма, а именно тази на супер злодея Карнидж.

 

БГНЕС

 

Още по темата: Къмбърбач в ролята на баща на прочут гей боксьор

Коментари

Новини Варна