IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
17:20 | 1 юни 2017
Обновен: 15:00 | 29 септември 2024

Скалата е човекът-вълк, Джоли – булката на Франкенщайн, дали?

Всичко обаче зависи от премиерния боксофис на „Мумията”

По материала работи: Деян Михайлов
Скалата е човекът-вълк, Джоли – булката на Франкенщайн, дали?

Очаква се следващата седмица „Юнивърсъл” да обявят серия от заглавия, базирани на класически филми от каталога на студиото.

 

По непотвърдени данни Дуейн Джонсън се спряга за участие в новата версия на „Човекът вълк” (“The Wolfman”), а Анджелина Джоли в „Булката на Франкенщайн”

 

Преди години се появи информация, че от „Юнивърсъл” са се съгласили да застанат до режисьорския опит на Джоли „Край морето”, като в замяна очакват актрисата да участва във втората част на „Неуловим” или „Булката на Франкенщайн”.

 

Всичко обаче зависи от премиерния боксофис на „Мумията”, който от студиото очакват да е поне 40 милиона в Щатите и значително повече по световните територии, където Том Круз все още се радва на голям зрителски интерес. Въпреки че ако изключим поредицата „Мисията невъзможна”, Круз не е имал дебют близък до 40 милиона от 2005г., когато излезе „Война на световете” на Спилбърг.

cinefish.bg

Коментари

Новини Варна