Варна 16°
fallback
Свят
13:13 | 16 декември 2016
Обновен: 20:24 | 1 октомври 2024

И звездата на Райън Рейнолдс изгря в Холивуд

Тя е под номер 2 596 на прочутата Алея на славата

По материала работи: Пламен Янков

Канадският актьор Райън Рейнолдс получи звезда на холивудската Алея на славата, превръщайки церемонията по откриването й в "семейна сбирка", предаде Ройтерс.

 

На церемонията 40-годишният Рейнолдс беше придружен от майка си Тами, братята си, племенници и племеннички, както и от съпругата си, актрисата Блейк Лайвли. За първи път звездната двойка представи публично двете си деца.

"В подобен специален момент, който се случва веднъж в живота, нямаше да бъда толкова щастлив, ако близките ми не бяха с мен", сподели Райън Рейнолдс.

 

Звездата на актьора е 2596-ата на прочутата алея в Холивуд, пише БТА, цитира dnes.bg.

 

Изминалата година беше успешна за Райън Рейнолдс. Комиксовата продукция "Дедпул" с негово участие, заснета със сравнително скромния бюджет от 58 милиона долара, стана неочакван хит и реализира печалби от над 780 милиона долара в международния бокс-офис.

 

Ролята в "Дедпул" донесе на Рейнолдс призовете за шоумен на годината и най-добър актьор в комедия на наградите "Изборът на критиците", както и номинация за "Златен глобус" за най-добър актьор във филмова комедия или мюзикъл.

 

Четете още Хю Лори получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (ВИДЕО+СНИМКИ)

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback