Варна 16°
fallback
Свят
16:00 | 2 октомври 2024
Обновен: 20:16 | 2 октомври 2024

Михаел Шумахер присъствал на сватбата на дъщеря си

Това е първа публична изява за пилота след тежкия инцидент през 2013 г.

По материала работи: Александър Дечев

Снимка: БГНЕС

Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер е направил първа публична изява след тежкия инцидент, който претърпя в края на 2013 година. Седемкратният световен шампион е бил сред гостите на сватбата на дъщеря си Джина-Мария в събота, съобщават медиите в Испания, цитирани от Dnes.bg.

Тържеството се е състояло в луксозната семейна вила в Майорка, като е имало строг контрол, за да не бъде допуснато Шумахер да бъде фотографиран - телефоните на всички гости са били прибрани още на входа. Сред гостите е бил и братът на Михаел - Ралф, заедно със своя партньор Етиен Буске-Касан, който публикува в социалните мрежи:

"Изкарахме си страхотно в Майорка, залезите и атмосферата бяха магични".

Това е първата публична изява на Михаел Шумахер от 11 години насам, но неговото състояние продължава да е обвито в мистерия. На 29 декември 2013 година при тежък ски инцидент в Мерибел Михаел Шумахер удари главата си и изпадна в кома. Макар и семейството му да не дава никаква информация за състоянието му, се знае, че той е буден, но безконтактен.

Седемте титли на Шумахер във Формула 1 са рекорд, изравнен през 2020 от Люис Хамилтън. Германецът записва 91 победи в Гран при.  

Автор на статията:
Александър Дечев
Михаел Шумахер Михаел Шумахер катастрофа Михаел Шумахер титли Михаел Шумахер формула 1 Михаел Шумахер дъщеря Михаел Шумахер инцидент
0 коментара
fallback
fallback