IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Свят
14:40 | 25 септември 2024
Обновен: 17:15 | 25 септември 2024

Новият KWU SENSHI лагер по бойни спортове ще се проведе през декември

Крайният срок за записване в международния тренировъчен лагер във Варна е 1 ноември

По материала работи: Слав Велев
Новият KWU SENSHI лагер по бойни спортове ще се проведе през декември

В периода от 5 до 8 декември 2024 г. Варна ще бъде домакин на новия международен тренировъчен лагер по бойни спортове KWU SENSHI. Той се организира от Професионалната лига на Световния киокушин съюз и ще се проведе в престижния спортен център SENSHI Gym, а заявки за него се приемат до 1 ноември.

По време на лагера ще се проведат специални мастър класове, които ще помогнат за усъвършенстване на бойните техники и подобряване на физическите и психическите способности на трениращите. Инструктори в лагера ще бъдат световнопризнати имена в бойните спортове, а участниците ще имат възможност да се докоснат до техния опит, експертиза и да получат безценни напътствия.

Организаторите на лагера покриват разходите за настаняване, храна и тренировки на одобрените кандидати. Всички бойци, които искат да се включат в лагера през декември, трябва да попълнят заявка с онлайн регистрация на този линк: kwu-senshi.com/apply в срок до 1 ноември 2024 г.

Финалният за годината международен тренировъчен лагер KWU SENSHI ще завърши с новото издание на професионалната бойна галавечер SENSHI 24, където трениращите ще станат свидетели на титанични сблъсъци в различни стилове и категории. За повече информация, следете уебсайта и социалните мрежи на SENSHI.

Новини Варна