IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
13:00 | 16 септември 2024
Обновен: 01:43 | 19 септември 2024

Почина един от братята на Майкъл Джексън

Тито си е отишъл от този свят на 70-годишна възраст

По материала работи: Александър Дечев
Почина един от братята на Майкъл Джексън

Почина един от братята на Майкъл Джексън. Става дума за Тито, който е от поп групата Jackson 5. Той си е отишъл от този свят на 70-годишна възраст. Тито беше третото от деветте деца на Джексън, които включват световните суперзвезди Майкъл и сестра му Джанет, част от семейство, правещо музика, чиито песни са обичани и до днес.

„С натежали сърца съобщаваме, че нашият любим баща, членът на Залата на славата на рокендрола Тито Джаксън, вече не е с нас. Ние сме шокирани, натъжени и с разбито сърце. Баща ни беше невероятен човек, който се интересуваше от всички и тяхното благополучие“, казаха синовете му Ти Джей, Тадж и Тарил в изявление, публикувано в Instagram късно в неделя.

Джаксън 5 включваше братята Джаки, Тито, Джърмейн, Марлон и Майкъл. Семейната група, която беше въведена в Залата на славата на рокендрола през 1997 г., продуцира няколко хита номер 1 през 70-те години, включително „ABC“, „I Want You Back“ и „I'll Be There“.

Jackson 5 се превърнаха в едно от най-големите имена в музиката под ръководството на техния баща Джо Джаксън, стоманолеяр и китарист, който издържа жена си и деветте си деца в Гари, Индиана. Тъй като музикалната кариера на семейството тръгва нагоре, те се преместват в Калифорния.

Роден на 15 октомври 1953 г., Ториано Адарил „Тито“ Джаксън беше най-малко чуваният член на групата като фонов певец, който свиреше на китара. Братята му започнаха солови кариери, включително Майкъл, който стана един от най-големите изпълнители в света, известен като Краля на попа.

Коментари

Новини Варна