IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
11:15 | 6 септември 2024
Обновен: 11:46 | 13 септември 2024

Ниагарският водопад отново светна с цветовете на българското знаме (ВИДЕО)

Инициативата е по повод Деня на Съединението

По материала работи: Слав Велев
Ниагарският водопад отново светна с цветовете на българското знаме (ВИДЕО)

Снимка: Consulate General of the Republic of Bulgaria - Toronto във Facebook

Ниагарският водопад отново грейна с цветовете на българското знаме по повод Деня на Съединението, като инициативата е на Генералното консулство на България в Торонто.

„Идеите, които ни завещаха дейците на Съединението в продължение на заветите на Апостола на свободата Васил Левски, са наши ценности и днес, когато градим демократична европейска България. Уроците по родолюбие от решителните дни на 1885 г. ни задължават да помним, че „Съединението прави силата”. Честит празник!”, написаха от консулството.

Според генералния консул на страната ни в Торонто Велислава Попова целта на инициативата е да показваме българските традиции по всякакъв начин.

„За нас е истинско удоволствие и на официалните празници да покажем къде е България. Искам да благодаря на всички българи, които застават зад тези организирани от нас събития. Без тяхната помощ не бихме могли да правим това“, разказа тя пред bTV.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 седмица )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна